Rólunk

Fontosnak tartjuk, hogy megismerj minket!

hiszen amíg Te távol vagy
mi gondoskodunk arról, hogy négylábú Kedvenced ne érezze a hiányodat,
hogy gondtalanul élvezhesse a külön töltött idő minden percét.

Mi magunk is kutyatartók vagyunk, családtagként kezeljük Kedvencünket.
Nekünk ez nem munka, hanem szerelem.

Panziónkat  azért hoztuk létre, mert mi magunk is több, mint 20 éve felelős állattartók vagyunk, és pontosan tudjuk, hogy milyen érzés idegen kezekre bízni családunk legféltettebb kincsét.

  • Kutyatartók révén mi is tudjuk milyen érzés idegen kezekre bízni kutyusunkat, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legkisebb stresszt okozzuk az elváláskor!

Megálmodtuk, és létrehoztuk azt a kutyapanziót, ahol a Kedvencek otthon érzik magukat, és ugyanazt a törődést kapják, amit otthon megszoktak. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy a nálunk pihenő kutyáknak ne egy kennelben kelljen szomorkodniuk egész nap, hanem a szabadban, gyönyörű környezetben tölthessék az egész napot felügyeletünk alatt, normális, szocializált kutyák között.

  • Kedvenced gondoskodás mellett festői környezetben, hatalmas területen élvezheti a többi vendégünk társaságát, éjjel pedig saját kis lakosztályában pihenheti ki az önfeledt játék fáradalmait.
Azt valljuk, hogy a megfelelő törődés és szeretet mellett egy kutyának nagyon fontos a mozgás és a hatalmas, önfeledt játék.

Hiszünk abban, hogy a személyes kapcsolat a legjobb módja, hogy a Te kívánságaidat is pontosan és maradéktalanul biztosítani tudjuk, ezért várunk Téged és a kutyust
(előre egyeztetett időpontban: +36 30 9771 841)
a panziónkban egy „terepfelmérés” céljából!

Fontosnak tartjuk, hogy első találkozás alkalmával, meggyőződhess arról, hogy pontosan hova, milyen körülmények közé kerül a Társad.